Materiaali­myynti

Inlookin kattava materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä.

Inlookin tavoitteena on varmistaa, että rakennusurakkasi sujuu mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti – pysyen aikataulussaan. Siksi Inlook toimittaa ratkaisut yhden luukun periaatteella: Saat ensiluokkaisen laadukkaat, selkeästi merkityt ja hyväksytyt tuotteet yhtenä sovittuna toimituksena.

Me haluamme, että urakointiprojektisi laitetaan kerralla kuntoon. Oikeiden tuotteiden löytäminen saattaa kuitenkin olla haastavaa laajan tuotekirjon takia. Siksi tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua. Sen avulla varmistamme, että saat oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Näin myös materiaalihävikki saadaan minimoitua. Tilaamasi tuotteet toimitetaan aina nopeasti, jolloin urakointiprojektisi pysyy aikataulussa.

Mitä tarjoamme

Tuoteneuvonta

Vuosien kokemuksen tuomalla luotettavuudella varustetut ammattilaisemme varmistavat, että löydät juuri oikeat tuotteet sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin, jotta saat tuotteista täyden hyödyn irti.

Laskentapalvelu

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki urakkaasi tarvitsemasi materiaalit ja tuotteet hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaan laskentapalvelumme avulla saat tarkat tiedot urakkasi todellisesta laajuudesta ja materiaalitarpeista. Näin materiaalihävikin määrä saadaan minimoitua.

Kuljetuspalvelu

Jotta urakointiprojektisi pysyisi aikataulussa, sinun pitää voida luottaa toimittajaasi. Kuljetamme tarvitsemasi materiaalit luoksesi aina nopeasti ja joustavasti tarpeesi mukaan. Luotettavan kuljetuksen ansiosta sinä voit keskittyä itse projektisi toteutukseen.

Kysy tarjous

Kysy tarjousta, kun se sinulle sopii, vaikka illalla. Tarjouskyselyyn vastataan viimeistään seuraavan päivän aikana.

Tuote­luettelo

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. Inlookin  tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Ala­katot

Inlook-alakattovalikoimaan kuuluvat muun muassa akustiset villa- ja kipsikatot, mineraalikuitulevyt, sisustusakustiikka- ja teollisuusakustiikkalevyt sekä puukuitu- ja viilulevyt.

Kannatin­järjestelmät

Inlookilta saat alakattomateriaalin mukaan valitut, luotettavat ja helppokäyttöiset kannatinjärjestelmät.

Tarkastus­luukut

Inlook-luukkuperheeseen kuuluvat  muun muassa tarkastus -ja paloluukut sekä testatut desibeliluukut. Ne ovat väriltään himmeän valkoiset RAL 9016 ja ne sopivat hyvin ympäröiviin rakenteisiin. Luukkuja voidaan käyttää sisäkatoissa ja väliseinissä, osastoivissa seinissä ja -katoissa. Ne soveltuvat niin linjasaneerauksiin kuin korjausrakentamiseenkin.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.

Projekti tiedossa?

Asiointi sujuu, kun voit helposti kuitata ostokset tilille.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.