Projektinjohto ja pääurakointi

Kumppanin kanssa hanke hoituu niin kuin pitääkin.

Meillä työtä tehdään Kerralla kuntoon -periaatteella, ja pääurakoitsijana tarjoamme sinulle avaimet käteen. Palvelumme kattaa kaikki pääurakoitsijalle kuuluvat vastuut ja velvoitteet, aina työmaan vetovastuusta verottajalle tehtäviin ilmoituksiin. Tarjoamme mielellämme kaikki projektin osa-alueet rakennusteknisistä töistä LVIS-töihin. Meillä on huomattava kokemus julkisten kohteiden rakennusurakoista kouluille, yliopistoille, kunnille, valtiolle ja sairaaloille, ja myös vaativien sekä historiallisesti merkittävien kohteiden urakointi luonnistuu meiltä. Sinä saat rauhallisin mielin seurata hankkeen etenemistä ja nauttia valmiin työn tuloksista.

Inlook on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Alihankkijoidemme kuuluminen palveluun on myös meille ensiarvoisen tärkeää.

Mitä tarjoamme

Inlook Sisustus

Vastuu on yhdellä

Anna vetovastuu kokeneelle ja luotettavalle toimijalle, jolla on pitkä kokemus kaikista pääurakoinnin osa-alueista.

Vahva osaaminen, vahvat verkostot

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, me pystymme vastaamaan siihen. Oma taitava asentajakuntamme koostuu kokeneista rakennusalan monitaitureista. Toimintamme luotettavuutta vahvistaa lisäksi vankka alihankintaverkostomme.

Etsimme ratkaisut ja toteutamme ne

Projektin keskittäminen yhdelle kokeneelle tekijälle on avain vaivattomuuteen. Ole yhteydessä, niin keskustellaan sinun tarpeistasi.

Korjaus­­rakentaminen

Tarvetta toimisto-, liike- ja julkisten tilojen korjaussaneeraukseen? Meiltä homma hoituu luotettavasti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen vuosien kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat vaativat arkkitehtuurilliset ja suojellut kohteet.

Puite­­­sopimus­­­urakointi

Asiakas on meille aina enemmän kuin osiensa summa. Pitkäaikaiset, luottamukseen perustuvat asiakkuudet ovat siksi toimintamme ytimessä. Monien vuosien yhteistyötä on tehty muun muassa Staran, Helsingin Yliopiston sekä useiden kuntien ja kaupunkien kanssa.

Uudis­­rakentaminen

Me Inlookilla haluamme, että rakennusprojektisi sujuu jouhevasti ja kustannustehokkaasti – pysyen aikataulussaan. Siksi hoidamme urakat kerralla kuntoon, aina suunnittelutyöstä toteutukseen asti. Pitkä kokemuksemme ja vahva asemamme alalla varmistaa sen, että pystymme ennakoimaan projektin kulkua ja varmistamaan sille sujuvimman toteutuksen.

Inlook Sisustus

Kun tavoitteena on sujuva projekti, on parasta antaa vetovastuu kokeneelle, luotettavalle toimijalle. Inlook Sisustus Oy on erityisesti korjausrakentamisen pääurakointiin erikoistunut palveluyritys, jolla on vahva, yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus alalta.

Referenssit

KOy Keskuskatu 7, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa kiinteistössä.

KOy Takomotie 1-3, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa kiinteistössä.

Helsingin vankilan kampus, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana 1881 rakennetun Helsingin vankilan kampuksen peruskorjauksessa.

Pfizer, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Pfizerin Helsingin Munkkiniemen toimistotilojen uudistuksessa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.